Profesní zkouška realitního zprostředkovatele

Profesní zkouška realitního zprostředkovatele

Profesní zkouška realitního makléře

Konec roku byl pro mě nejen o vánočních svátcích a pořizovaní dárků, ale zejména o přípravě na profesní zkoušku realitního zprostředkovatele, bez níž bych nadále nemohla tuto skvělou práci vykonávat. Zkouška se skládá z písemného testu, praktického předvedení a závěrečného pohovoru, vše z oblastí práva, marketingu, stavebního zákona, katastru, daní, úvěrů, odhadů, energií........ . Bylo to náročné, ale díky mé dosavadní praxi a díky pomoci a času, který mi věnovala TAURUM reality s.r.o, s níž spolupracuji, se mi vše podařilo úspěšně zvládnout a jsem tedy certifikovaný realitní zprostředkovatel.

 

profesni_zkouska_1_web profesni_zkouska_2_web

Jana Krohová
Autor: Jana Krohová

Od roku 2018 působím jako vášnivá a certifikovaná realitní makléřka. Mé bohaté zkušenosti v oboru a dvacetiletá praxe v obchodu mi umožňují přistupovat ke každé situaci s empatií a profesionalitou, přičemž mým hlavním cílem je dosáhnout naprosté spokojenosti klienta.

Má práce pro mě není jen zaměstnáním, ale skutečnou vášní. S radostí se věnuji každému aspektu prodeje nemovitosti - od prvotní konzultace až po finální předání klíčů. Specializuji se na komplexní realitní servis, který zahrnuje vše od profesionální prezentace nemovitostí, přes právní poradenství, až po finanční služby, jako je vyřízení hypoték.

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení


 

Detailní videoprezentace tržní ceny Vaší nemovitosti